CuBra

HOME

CuBra steunen? Dat kan op drie manieren.

 

De Stichting Cubra werkt met vrijwilligers en dat willen wij in de toekomst ook zo blijven doen. Zo wordt onze Cubra website door een deskundige redactie al bijna 20 jaar gratis samengesteld en up-to-date gehouden. Tot nu toe hebben wij reclame-uitingen en pop ups buiten de deur van onze website kunnen houden.

Maar uw financiŽle steun kunnen wij goed gebruiken. Het technisch beheer van een website en de noodzakelijke technische aanpassingen kosten geld. Ook willen wij in de nabije toekomst af en toe een gastredacteur / -curator uitnodigen en enkele bescheiden activiteiten organiseren om in contact te komen met onze gebruikers. Dat zal niet zonder enige financiŽle armslag te realiseren zijn. Om dat mogelijk te maken heeft Cubra uw steun hard nodig.

KLIK HIER voor ons beleidsplan, jaarverslag en de financiŽle verantwoording elders op onze site.

Cubra heeft een culturele ANBI-status. Uw gift is aftrekbaar van de belasting (*)

 

DONEER

Het is mogelijk om een eenmalige donatie te doen. U mag zelf bepalen welk bedrag dat is.

Meld u aan via: admcubra@outlook.com

U ontvangt van ons dan een email over de wijze van betaling.

 

 

WORD VRIEND OF VRIENDIN

Door een jaarlijkse donatie van minimaal Ä 17,50 wordt u als particulier persoon Vriend of Vriendin van Cubra.

Vrienden die jaarlijks doneren wordt de mogelijkheid geboden om naamsvermelding te krijgen op de website van Cubra.

Meld u aan via: admcubra@outlook.com als vriend of vriendin.

Wij zorgen dan onmiddellijk dat dit duidelijk wordt vastgelegd en u als vriend of vriendin geregistreerd wordt.

 

 

WORD SPONSOR
Bedrijven, instellingen, organisaties en personen kunnen Sponsor van Cubra worden door gedurende minimaal drie jaar jaarlijks een bijdrage te schenken van Ä 500.
Sponsors wordt de mogelijkheid geboden om aparte naamsvermelding te krijgen op de startpagina van Cubra. Onze huidige sponsors zijn: Boekenschop en Stichting Jacques de Leeuw

Meld u aan via: admcubra@outlook.com als sponsor.

Wij nemen dan onmiddellijk contact met u op en dragen zorg voor een zorgvuldige afwikkeling.

 

KLIK HIER voor informatie over ons privacybeleid.

 

 

(*) Wat is het belastingvoordeel voor donateurs van een culturele ANBI?

De Stichting Cultureel Brabant (Cubra) is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende (culturele) Instelling (ANBI). Voor donateurs van culturele ANBIís geldt een extra giftenaftrek.

 

Particulieren mogen in hun aangifte inkomstenbelasting een gift aan een culturele ANBI met 1,25 verhogen en als gift aftrekken. Maar maximaal met Ä 1.250. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen zelfs 1,5 keer het bedrag van een dergelijke gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.  

 

Periodieke giften mag u helemaal aftrekken, gewone giften niet. Voor gewone giften gelden een drempel en een maximum. Het bedrag boven de drempel mag u aftrekken. Het drempelbedrag en het maximumbedrag hangen af van uw drempelinkomen. Dat is het totaal van uw inkomsten en aftrekposten in box 1, 2 en 3. Het drempelbedrag is 1% van uw drempelinkomen, maar minimaal Ä 60. Wat u meer hebt gegeven, mag u aftrekken. Tot een maximumbedrag van 10% van uw drempelinkomen.